Wilujeng sumping di situs web kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    2006191702221391221564

Xuzhou Wuzhijia Konstruksi Mesin Co., Ltd. perenahna di "Mesin Konstruksi Cina Modal-Xuzhou". Perusahaan didirikeun dina 21 April 2017. Éta utamina dina aktipitas sababaraha suku cadang asli excavator XCMG sareng alat-alat tambang XCMG. Jalma anu ngurus perusahaan parantos kalibet dina ngajadwalkeun pameseran suku cadang, penjualan sareng kontrol harga departemen suku cadang XCMG Excavator di XCMG Excavator OEM langkung ti 5 taun ti Agustus 2011 dugi ka Maret 2017. 

BERITA

Excavator multi-way valve parts price-XCMG excavator parts market-House of Things
Nembe, seueur nasabah naroskeun perkawis ...
Introduction and advantages of XCMG DK series excavators  
 Salaku perusahaan terkemuka di Cina ...
How to maintain small excavator and bucket
(1). Persiapan sateuacan nganggo excavato ...