Wilujeng sumping di situs web kami!

Tentang Kami

House Of Things, Ngan Pikeun XCMG

Xuzhou Wuzhijia Konstruksi Mesin Co., Ltd. perenahna di "Mesin Konstruksi Cina Ibu-Xuzhou". Perusahaan didirikeun dina 21 April 2017. Éta utamina dina aktipitas sababaraha suku cadang asli excavator XCMG sareng alat-alat tambang XCMG. Jalma anu ngurus perusahaan parantos kalibet dina ngajadwalkeun pameseran suku cadang, penjualan sareng kontrol harga departemen suku cadang XCMG Excavator di XCMG Excavator OEM langkung ti 5 taun ti Agustus 2011 dugi ka Maret 2017. Bisnis, salami akumulasi sajumlah ageung saluran pangadaan bahan sareng saluran penjualan, kalayan seueur inpormasi ngeunaan sistem harga sareng sistem kualitas. 

Perusahaan urang gaduh kaunggulan anu kawilang ageung

Xuzhou Wuzhijia Konstruksi Mesin Co., Ltd. didasarkeun kana nyayogikeun nasabah nganggo bagian excavator XCMG anu hemat biaya, nganggo kaunggulan saluran kami, kaunggulan inpormasi, kaunggulan téknis profesional, kaunggulan harga, kualitas munggaran, manajemén munggaran, reputasi heula, total Konsép inti tina milari pangwangunan, supados palanggan leres-leres tiasa ngahémat artos, hariwang, sareng usaha. Komitmen pikeun nyiptakeun mesin bagian rékayasa mesin kelas munggaran domestik.

图片2
图片3
图片1

1. Sagala jinis suku cadang XCMG excavator sareng alat-alat tambang XCMG dikirimkeun dina harga ex-pabrik pikeun ngirangan biaya pengadaan pelanggan;
2. Pikeun mastikeun akurasi kabutuhan matéri pelanggan, pikeun nyingkahan kateupastian informasi matéri sareng mangaruhan panggunaan normal palanggan
3. A inventarisasi ageung suku cadang universal pikeun minuhan waktos tina kabutuhan konsumén;
4. Didukung ku pabrik mesin utama, éta ngagaduhan tim téknis anu kuat pikeun ngajawab kasalahan palanggan.

Lingkup Usaha

微信图片_20200819184012
微信图片_20200819184024

1. Bagian pangropéa: filter Diesel, filter mesin, filter hawa, filter cair, pemisah minyak-cai, filter pilot, filter filter, penyaring AC
2. komponén listrik: tampilan dewan komputer throttle motor pressure switch sensor throttle drive instrument panel solenoid valve air conditioner compressor heater heater motor manaskeun tangki cai kondensor leutik klep AC kondisioner control panel wahana abah kerja lampu GPS tanduk listrik wiper motor tekanan minyak Meter cai sensor méteran speed sensor fuel fuel pressure sensor sensor fuel fuel sensor cai sensor suhu minyak sensor
Bagian 3. Chassis: roller pendukung, roda panunjuk arah, sprocket dukungan, sapatu trek, rakitan track track, ranté lagu kabayang, braket, gear drive, alat parangkat tensioning, tensioning silinder, tensioning spring, tensioning silinder, piston rod, chain guard
4. Asesoris mesin: Flywheel shock nyerep asupan klep rocker crankshaft flywheel ring gear starter motor sensor Mesin aksésoris silinder liner assembly camshaft bush crankshaft assembling camshaft sleeve overhaul package into exhaust valve seat ring catheter nyambungkeun rod starter motor pump pump generator Supercharger crankshaft oil seal engine alit rakitan mesin batré kotak mesin piston crankshaft nyambungkeun rod baud minyak pompa crankshaft tukang minyak segel supercharger minyak balik pipa flywheel cangkang mesin assembly ukuranana ubin nyambungkeun rod baut silinder leungeun baju nyambungkeun rod tambaga leungeun baju mesin piston Thrust pad fuel injector camshaft silinder head oil pan oil drain valve flywheel counterweight engine front foot pad air intake pip pipir filter air cover air conditioner compressor hood air filter belt pulley oil outlet Valve kipas agul AC asupan selang solar diesel Hard tube injector

5. bagian hidrolik: klep kontrol multi arah motor puteran motor leumpang, rakitan gear tahap kahiji, dasar puteran, disk segel minyak, dasar motor puteran, pelat penutup luhur, gir matahari, anu hub sprocket perjalanan, motor perjalanan gear bintang, drive utama, drive final, drive drive, sareng drive gear ring ageung. Rakitan motor Rotary rakitan motor Rotary motor assemble leutik Rotary base assembling Rotary motor ring gear Rotary motor poros Vertical Rotary dua-tahap planét frame Rotary first-stage planetary frame Rotary motor luhur sareng handap bearings Rotary base Oil seal disc Rotary motor segel Minyak Rotary motor perumahan handap Silinder Boom Silinder Tongkat Silinder Ember Silinder Piston Rod Hidrolik Silinder Ember Tautan
6. Radiator: Rapat radiator cai, majelis radiator minyak, radiator minyak monolithic, intercooler, single intercooler assembling, condenser assembling, air ring intercooler, tank hawa haneut, tank tank cover, tank cai bantu minyak-cooled air-air evaporator vent pipa
7. Ngagem bagian: Lengan ageung sareng alit, waos, gear, pin, semak, ember, ember, ayunan frame, penghubung rod perakitan, ring gear rotary, segel minyak perbaikan kit, kit perbaikan silinder ageung sareng alit, gabungan, motor perjalanan , motor Rotary, operasi klep distribusi uas
8. Kabin: Gelas taksi, korsi, konci mobil, kaca spion, panto gesper Salapan, bantalan

564e5529-2702-44bf-82cc-d2caf67e7bcd
8390de35-35d0-464e-90d3-6740cea82817
50ce0c6d-9b4e-40a8-b2f8-a4f0ff8013d3
30fa1abfae5e784bb7abb0887d3584d

Sareng saé lengkep excavator XCMG
XE15, XE40, XE60, XE75, XE80, XE150D, XE150W, XE200, XE210, XE215C, XE230C, XE335, XE450, XE550, XE700, XE900
XDA40, XDA45, XDA60E, XDM60, XDM91, XDE110, XDE120, XDE170, XDE240

TAROS KAMI