Wilujeng sumping di situs web kami!

Taros Kami

Xuzhou Wuzhijia Konstruksi Mesin Co., Ltd.

Alamat

D13-131, Hardware Liuwan & Kota Listrik, Zona Pangwangunan Ékonomi, Kota Xuzhou, Propinsi Jiangsu, Cina

 

Telepon

Jualan: 86-180-522-240-03

 

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami