Wilujeng sumping di situs web kami!

Excavator Joystick / Excavator pilot cecekelan XE215CA XE235C XE265CA XE335 XE370 XE370CA XE450 XE470CA XE470D PV48K1336 (LH) Klep pilot kénca PV48K1337 (RH) Klep kontrol pilot katuhu 803007151 803007152

Pedaran pondok:

Tipe Pemasaran: Produk Panas 2020 Ngaran Merk: Garansi XCMG: 6 bulan Saatos Penjualan Disayogikeun: Dukungan online, Jenis: sistem hidrolik Aplikasi: excavator Ukuran: 350 * 150 * 150mm Beurat: 10kg


Detil Produk

Tanda Produk

Modél anu lumaku XCMG XE215CA XE235C XE265CA XE335 XE370 XE370CA XE450 XE470CA XE470D
Coding bahan 803007151 803007152
Ngaran bahan PV48K1336 (LH) Klep pilot kénca PV48K1337 (RH) Klep kontrol pilot katuhu
Merek XCMG
Asalna Xuzhou
kategori produk Bagian hidrolik
inventarisasi Spot
manual produk Operasi cecekelan sistem XCMG excavator Kawasaki Ngalangkungan kerjasama tina kénca sareng katuhu, unggal tindakan ti sadayana excavator réngsé

Bahan 1.Casing nyaéta aluminium, janten beuratna enteng.
2. Jinis joystick nyaéta torsi operasional anu hampang, sareng réspon anu hadé sareng stabilitas tekanan sekundér ku nyoko kana diameter diaméter spool.
3. Pakem ergonomis, anu tiasa gaduh saklar 5 maksimal, sareng gagang modulasi, anu tiasa ngagaduhan saklar proporsional, tiasa dilampirkeun kana jinis joystick.
4. Jinis pedal kalayan damper bawaan aya.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami