Wilujeng sumping di situs web kami!

Kumaha ngajaga excavator alit sareng ember

(1). Persiapan sateuacan nganggo excavator

1. Pamariksaan tilu minyak sareng hiji cair: minyak hidrolik, minyak mesin sareng inspeksi minyak solar, khususna minyak hidrolik sareng minyak mesin, anu kedah nyumponan standar anu ditetepkeun ku pabrikan. Coolant kedah dina kaayaan jenuh, sareng parios sistem pendinginan pikeun kabocoran.

2. Dimana gajih (mantega) kedah ditambih, gajihna kedah dieusian lengkep.

3. Kokotor sareng puing dina lebet crawler kedah diberesihan sabisa-bisa. Saatos beberesih, titenan tegangan tina crawler sareng tambahkeun gajih numutkeun standar pikeun mastikeun panggunaan normal mékanisme leumpang.

4. Upami huntu ember sareng huntu gigir serius diangge, éta kedah diganti dina waktosna pikeun mastikeun gaya penggalian normal tina penggalian.

(2). Tempat anu kedah diperhatoskeun dina panggunaan penggalian

1. Saatos excavator di mimitian, antepkeun mesinna gancang sareng henteu aya beban dina jangka waktu (lilana waktos gumantung kana suhuna), sareng ngantosan suhu mesin ningkat leres sateuacan ngalaksanakeun penggalian beban tinggi .

2. Sateuacan penggalian, sadaya tindakan standar tina excavator kedah dioperasikeun tanpa beban pikeun mariksa noise anu normal sareng bentuk anu teu normal.

3. Nalika ngali, penggalian kedah nganggo tindakan penggalian anu wajar sareng standar pikeun mastikeun kakuatan penggalian maksimum penggalian, sareng ogé ngirangan leungitna bagian struktural anu normal.

4. Nalika excavator damel teras-terasan salami waktos anu lami, éta kedahna mariksa unggal sistem, khususna pangropéa bagian-bagian strukturna, niténan bagian-bagian anu kedah dilincir dina jangka waktu anu pasti, sareng gajihna kedah ditambihan ( disarankeun parios sareng nambihan 5-6 jam).

5. Dina kaayaan kaayaan damel anu rada goréng (lumpur, gulma, liat, sareng sajabana), puing kedah diberesihan dina waktosna kanggo mastikeun operasi normal tina penggalian, khususna mesin mangrupikeun bagian utami, sareng kedahna henteu puing sakitar mesin pikeun mastikeun pembuangan panas normal mesin.


Pos waktos: Jun-16-2020