Wilujeng sumping di situs web kami!

Bubuka sareng kaunggulan XCMG DK excavator seri  

 Salaku perusahaan terkemuka dina industri mesin konstruksi Cina, XCMG paméran "tim baja" super kuat XCMG DK excavator séri pikeun nunjukkeun gaya nagara utama.

 Dina raraga minuhan "kaayaan pangwangunan anu paling rumit sareng syarat aplikasi anu paling jitu", XCMG excavator, dumasar kana excavator seri produk-D ace anu aya, ngalaksanakeun panyelidikan anu jero pikeun ngartos kaayaan konstruksi tambang sareng kabutuhan pelanggan, sareng data ageung analisa excavator anu aktip dina kaayaan padamelan beurat parantos hasil nyiptakeun produk D-high-end anu cocog pikeun kaayaan padamelan beurat sapertos tambang pangwangunan.

Konsumsi bahan bakar tina sakabeh mesin diréduksi langkung ti 5%, khususna dina kaayaan naksir. Konsumsi bahan bakar diréduksi ku 20%; épisiénsi tambang ningkat ku 10%, sareng kakuatan ngagali ningkat ku 11%; ember batu anyar dianggo pikeun ningkatkeun huntu ember sareng pelindung lambey, Pelat panguatan Samping, résistansi pangaruh anu langkung saé sareng tahan maké; umur paranti kerja sacara umum diperpanjang ku 20%; kalayan kamampuan adaptasi sareng lingkungan suhu 50 ° tinggi. Produk sékrési DK sékrési ieu kalebet tujuh produk énggal sapertos 15 ton, 22 ton, 24 ton, sareng sajabana, kalayan tilu daérah utama reliabiliti, hemat énergi sareng épisiensi, sareng kuat "langkung adaptasi tina dua kaayaan kerja utama" tina naksir sareng tambang Kauntungannana tiasa disebat "patokan anyar" dina bidang mesin penggalian pertambangan di Cina. Mesin Xuzhou Wuzhijia, utamina nyayogikeun sababaraha jinis penjualan excavator sareng jasa perawatan bagian.


Pos waktos: Jun-16-2020