Wilujeng sumping di situs web kami!

xcmg Excavator Turbocharger

Pedaran pondok:

1. kakuatan anu kuat, mesin Isuzu asli nyumponan sarat operasi anu éfisién pisan. 2. Desain patandingan anu tepat sareng kontrol hemat énergi anu maju nyumbang kana konsumsi bahan bakar rendah. 3. Harga kalapa, kualitas saé sareng kinerja anu dipercaya.


Detil Produk

Tanda Produk

Modél anu lumaku XCMG sapinuhna excavator
Coding bahan  
Ngaran bahan Turbocharger
Merek XCMG
Asalna Xuzhou
kategori produk Sistem mesin
inventarisasi Spot
manual produk Pikeun sistem mesin
Modél Unit XE265C
Beurat operasi g 2550
Kapasitas ember standar 1.05 ~ 1.25
Mesin Modél Mesin / ISUZU CC-6BG1TRP
Suntikan langsung /
Opat stroke /
Cai tiis /
Turbo ditagih /
Intercooler hawa kana hawa /
Jumlah silinder / 6
Dihaturkeun kakuatan / kagancangan kw / rpm 128.5 / 2100
Max. torsi / kagancangan Nm 637/1800

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami