Wilujeng sumping di situs web kami!

Preleaner Udara / Excavator Air Precleaner

Pedaran pondok:

Data téknis: ★ kisaran aliran udara: CFM 400-750 / CMM 11.3-21.2 ★ beurat: 7.6kg ★ Dimensi umum: 310mm (panjang) * 468mm (jangkungna) Seueur dianggo dina XCMG Excavator, Loader, scrapers, Road roller, traktor, truk , forklift .....


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungan & Fitur:

 
--nyambungkeun umur saringan anjeun ku 2-8 kali
--ngurangan maké mesin sareng luh
-ngaminimalkeun downtime peralatan anu mahal
--ngurangan biaya perawatan peralatan
mesin -panjangan mesin sareng umur turbocharger
--ningkatkeun kinerja mesin anjeun sareng ningkatkeun ékonomi bahan bakar
--Sacara sakedik teu meryogikeun pangropéa
Modél anu lumaku XCMG sapinuhna excavator
Coding bahan 800101420 800104594 800104259
Ngaran bahan KA30 hawa pre-filter KA50-00-6 pre-filter assembling KA70-7 pre-filter
Merek XCMG
Asalna Xuzhou
kategori produk Ngagem bagian
inventarisasi Spot
manual produk Dipaké pikeun mimiti nyaring hawa anu asup kana mesin

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami