Wilujeng sumping di situs web kami!

XCMG 55GA-30 monitor éléktronik XE55D, XE60D EXMGXCMG

Pedaran pondok:

Monitor éléktronik WDKXGY200-30,803504589 pikeun excavator XCMG XE215C suku cadang


Detil Produk

Tanda Produk

Modél anu lumaku XCMG XE55D, XE60D
Coding bahan  
Ngaran bahan Monitor éléktronik EXMGXCMG55GA-30
Merek XCMG
Asalna Xuzhou
kategori produk Alat listrik
inventarisasi Spot
manual produk Tampilkeun sadaya data kendaraan nalika operasi, jumlah bahan bakar, jam damel, kagancangan sareng data sanés, pantau kinerja kendaraan numutkeun data anu dipajang dina tampilan, sareng pasihan alarm pikeun ngingetan nalika aya kalepatan

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami