Wilujeng sumping di situs web kami!

XCMG Excavator Air Conditioner Compressor

Pedaran pondok:

Kompresor AC 819909396 A5W00258A A5W00258C XCMG EXCAVATOR XE215C


Detil Produk

Tanda Produk

Modél anu lumaku XCMG XE60 XE60CA XE60D XE150 XE215 XE235 XE250 XE265 XE370 XE500 XE470 XE700 XE900
Coding bahan  
Ngaran bahan Kompresor AC-hawa
Merek XCMG
Asalna Xuzhou
kategori produk AC
inventarisasi Spot
manual produk Pikeun sistem AC

 

Ngaran mérek: XCMG Nomer Bagian: 819909396 A5W00258A A5W00258C Tempat asalna: XUZHOU
Bagian Ngaran: kompresor Mesin: XCMG XE150 XE200 XE215 XE370
Bungkusan jéntré: kotak kai atanapi karton
Detil Detil: dua dinten saatos mayar.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami