Wilujeng sumping di situs web kami!

Blok sumber minyak Pilot XCMG

Pedaran pondok:

Spésifikasi 1. pilot system hidrolik 2.Well excavator Bagian 3. Kualitas Tinggi, Harga wajar 4.ISO9001: 2000


Detil Produk

Tanda Produk

Modél anu lumaku XCMG sapinuhna excavator
Coding bahan  
Ngaran bahan Blok sumber minyak Pilot Akumulator
Merek XCMG
Asalna Xuzhou
kategori produk Sistem hidrolik
inventarisasi Spot
 

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami